søndag den 22. december 2013

Mappen over dem alle

I har allerede nu mange ting, at i skal holde styr på. Sørg for hurtigst muligt at finde jer en mappe, hvor i skriver ALT op i. Gør den nem og overskuelig, så i let lige kan finde det i søger. Vi brugte en stor notesbog i A4 størrelse, hvor vi klistrede/skrev alt i, som vedkom vores bryllup. Lige fra diverse huskelister, gæstelisten, adresser, musikere, budget, bordpynt, fotograf osv.

Skriv: Sådan vil vi have det skal se ud, og sæt et stort kryds når det er lavet/købt. Det er en god ide, tæt på brylluppet, at kigge hele mappen igennem fra enden til anden, og skrive alle de ting man mangler, på en huskeliste, i streger over på, når tingen er løst. Vi kan lige så godt sige det med det samme: Der er RIGTIG RIGTIG mange ting, der skal være på plads før den store dag. Og nogle af tingene kan kun ordnes lige inden. Men fortvivl ikke. Allier jer med nogen, som kan tage sig af de praktiske ting, lige op til dagen. I er både nervøse og stressede over der mangler så meget. Det kan oven i købet være en super god ide, at investere penge på en bryllups arrangør. De har erfaring, og får det hele til at klappe til sidst. Så kan i læne jer trygt tilbage og nyde den store dag. Også dagene op til.
1 kommentar:

 1. Hej Bruden og Gommen.

  Først og fremmest, super god side med flotte billeder og fantastiske råd :)

  Jeg er netop blevet forlovet med min kæreste - hun sagde heldigvis ja og jeg er meget lykkelig. Der er dog opstået en mindre debat i det lille hjem: I disse ligestillingstider, er det så ikke rimeligt, at hun spæder en smule til betalingen af ringene (jeg tænker ca. 50%)? Vi deles om alt i husholdningen, men pludselig vil hun ikke deles om denne udgift og ej heller udgifterne til selve brylluppet :(
  Normalt er det jo brudens forældre der står for udgifterne i forbindelse med brylluppet. Er det i virkeligheden svigerfamilien jeg skal have diskussionen med?

  Hvordan gjorde i?

  Med håb om vejledning i denne lykkelige stund.

  - Mads Å.

  SvarSlet