fredag den 27. december 2013

Inspiration

Gå igang så tidligt som muligt, med at indsamle inspiration til, hvordan i ønsker jeres bryllup skal være. Hvad er jeres tema i festen? Hvilke farver/Materialer skal gå igennem hele brylluppet, som en rød tråd? Jo før i finder inspiration, jo før kan i gå igang, med alle de ting der skal laves. Der er flere end man først lige tror. Og nogle er mere tidskrævende end andre.

I kan få stor glæde af, at tage på bryllups messe. Der er rigtig meget inspiration, at hente der. Ellers er der diverse bryllups blade, I kan kigge i, i ro og mag derhjemme. Nogle er gratis, mens andre koster mange penge. Tag de gratis. Der er mange reklamer i, som indeholder god information om, hvor man kan købe diverse ting. Bl.a. også telefonnumre på musikere, mad og meget mere.

Vi valgte at kigge i blade hjemme. Dem kan man klippe ud af, og klistre dem fast i bryllups mappen. Det giver et større overblik, over hvad det egentlig er man vil have, og om det i det hele taget passer sammen. Nok ser det godt ud i ens hoved, men ser det også fornuftigt ud på papir?


Men der er rigtig mange steder, hvor I ellers kan kigge. Pinterest er et genialt sted at kigge. Der fandt vi rigtig mange ideer. Vi har nu selv oprettet en profil derinde, hvor vi løbende opdaterer bryllups ideer. I er meget velkommen til at kigge forbi.

Vores profil indeholder rigtig mange ideer og forslag til bryllupper. Den indeholder lige i øjeblikket 28 opslagstavler. I kan finde alt lige fra farver, invitationer, bord/stole pynt og til valg af tema. Nogle ideer er helt traditionelle, mens andre åbner op for nye og mere moderne bryllups versioner.Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar